Inici experiències Mostra de vidre bufat i coworking artesanal Tornar
Mostra de vidre bufat i coworking artesanal
Compartir

Hi ha poques fàbriques de vidre bufat que segueixen funcionant a Espanya. Una d'elles es troba molt a prop de Palma, fundada per la família local el 1964, i des dels seus inicis compta amb tallers de vidre bufat que, avui dia, mantenen aquesta tradició a Mallorca.

 

Viu de prop el procés, sent el calor artesà en directe

Aquest lloc és un portal a un món on el vidre pren vida, i tindràs l'oportunitat d'explorar totes les etapes de la seva transformació, des del reciclatge inicial fins al moment en què els artesans experts donen forma a peces emblemàtiques com les oliveres de vidre.

Al cor d'aquesta experiència, t'endinsaràs en el procés de vidre bufat, on la coordinació entre artesans és crucial. Aquí, la temperatura juga un paper fonamental, ja que cada peça es modela amb precisió i destresa.

 

 

Un Món de Disseny i Tradició

Aquest espai és una botiga que encarna la filosofia del "Mallorca Lifestyle". Aquí, trobaràs objectes decoratius únics que transformaran la teva llar en un lloc especial. Des del vidre bufat tradicional fins a dissenys contemporanis avantguardistes, cada peça és una fusió de tradició i modernitat.

 

L'Espai Creatiu

A més de la tradició, aquest lloc també alberga un estudi creatiu on es dissenyen productes utilitzant tècniques avançades com el fusing. Col·laborant amb dissenyadors i arquitectes, creen objectes de vidre i cristall per a projectes decoratius arreu del món. Al mateix temps, continuen oferint productes tradicionals actualitzats, des de oliveres antigotes fins a llums. Aquí, la tradició del vidre artístic i l'artesania es renoven constantment per satisfer els gustos contemporanis.

 

Un Univers de Creadors

En la teva visita, descobriràs un ampli conjunt de creadors, dissenyadors i amants del fet a mà. Mallorca és la seva font d'inspiració i des d'aquí, ofereixen els seus productes i projectes al món sencer. La tradició del vidre artístic es combina amb una àmplia varietat de colors i formes que s'adapten a l'actualitat i als gustos de qui aprecien la bellesa del vidre reciclat transformat en objectes amb vida pròpia.

En aquesta experiència única, submergeix-te en el fascinant món del vidre bufat i la creativitat artesanal que Mallorca té per oferir.

Localitat: Palma-Valldemosa
Duració: 02:30:00
Nº Persones: 6 – 25
Experiència de Tot l'any
Idiomes: Español, Catalan, English

Envia'ns un correu electrònic a info@toureco.es per conèixer les nostres promocions i disponibilitat.

Octubre 2023
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
 
 
 
 
 
 
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Enviar
sgm

© Toureco 2015. Tots els drets reservats.

InstagramInstagramInstagram