IniciLegalPolítica de Cancel·lació Tornar

Com puc anul·lar la meva experiència?
Les anul·lacions de les experiències adquirides únicament a través d'internet i pagats amb targeta, hauran de realitzar-se a través del telèfon +34 625 27 50 65 o en el correu electrònic info@toureco.es, on hauràs de facilitar el codi de contracte de servei.

* Horari d'atenció telefònica: De dilluns a divendres de 15.00 a 20.00.

Amb quanta antelació puc cancel·lar la meva experiència?
En l'anul·lació, TOURECO,

-> Cancel·lar amb fins a 4 dies hàbils (dilluns a divendres): Retornem el 50% del servei.

-> Cancel·lar amb menys de 4 dies d'antelació: Retornem el 0% del servei degut a temes de reserva d'espai i temps per part dels col·laboradors.

Com puc canviar de data o hora l'experiència?
Els canvis en la data o horari no portaran despesa addicional si sol·licita aquests canvis amb almenys 10 dies hàbils (dilluns a divendres) d'antelació a l'hora i data del viatge.

S'aplicarà un recàrrec de fins a un 25% del preu del servei si se sol·licita el canvi amb una antelació entre 9 a 5 dies hàbils (dilluns a divendres) a l'hora i data del viatge.

S'aplicarà un recàrrec de fins a un 50% del preu del servei si se sol·licita el canvi amb una antelació entre 4 a 2 dies hàbils (dilluns a divendres) a l'hora i data del viatge.

S'aplicarà un recàrrec de fins a un 100% del preu del servei si se sol·licita el canvi amb una antelació menor de 2 dies hàbils (dilluns a divendres) a l'hora i data del viatge.

Què ocorre si la metereología és clarament adversa ?
A Mallorca, habitualment fa bon temps, no obstant això, la meteorologia pot canviar en funció del municipi de l'illa, per la qual cosa, només si es preveu un pronòstic clarament advers, ens posarem en contacte amb vostè per a oferir-li una alternativa.

En el cas que no es pugui realitzar l'experiència, li direm el dia anterior oferint un horari i experiència alternativa. Aquesta transcorrerà en un temps aproximat al desitjat i un preu similar a l'activitat triada prèviament.

En el cas de no posar-nos en contacte amb vostè via telefònica o via email el dia anterior a la reserva, l'experiència es durà a terme de manera normalitzada i ens trobarem en el lloc i hora citats.

sgm

© Toureco 2015. Tots els drets reservats.

InstagramInstagramInstagram