IniciNosaltresLa nostra filosofia Tornar

En Toureco ens submergim en la cultura mallorquina.

Una cultura autèntica, plena de tradicions i passions que donen sentit a les experiències que viureu, i que, amb manyaga, hem dissenyat, de la mà d'experts agricultors, artesans i artistes de l'illa.


La sostenibilitat és el nostre eix principal.

Cuidant la part social, mediambiental i econòmica de Mallorca, dissenyem experiències
locals situades principalment en el cor de l'illa per a descentralitzar el tumult de turistes que se situen en la costa.

SOCIAL - Els acords amb els nostres col·laboradors i ja, amics/as són personalitzats. El nostre objectiu és que continuïn tenint la mateixa manera de vida que tenien fins a conèixer-nos. No movem els seus temps de mercats ni els seus espais privats on ens trobarem, plens de vida i quotidianitat. Aquesta és la veritable experiència local.


ECONÒMIC – Estem convençuts que el canvi comença en llocs petits, amb oficis minoritaris, amagats i de poca disponibilitat. Perquè això és el que els fa
únics.Posem el nostre granet de sorra en llocs on no havien pensat que el Turisme podria ser una font d'ingressos, fomentant d'aquesta manera una economia rural-local.


MEDIAMBIENTAL – Cuidar del mitjà on ens trobem, de les varietats de fruiteres i hortalisses en cada estació, és la nostra especialitat i gaudi. Perquè cada finca té productes amb un color, olor i gust diferents, depenent de l'època. I això, val la pena ser viscut en primera persona.

sgm

© Toureco 2015. Tots els drets reservats.

InstagramInstagramInstagram