IniciLegalCondicions d´ús Tornar

Dades de la Marca

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (*LSSI), a continuació, s'exposen les dades identificatives de l'empresa.

Nom de la marca: *TOURECO

*Tel: +34 625 27 50 65

Email: info@toureco.es

L'accés al lloc https://www.toureco.es/ implica l'acceptació de totes les condicions següents:

 

Propietat Intel·lectual

Els continguts d'aquest lloc web, textos, imatges, etc. així com el seu disseny gràfic i el seu codi font estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de *TOURECO quedant per tant totalment prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l'autorització expressa de *TOURECO.

 

Contingut de la Web

*TOURECO no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

 

Actualització i modificació de la Web

*TOURECO es reserva el dret a modificar o eliminar, sense previ avís, tant la informació continguda en el seu lloc web, així com la seva configuració i presentació, sense assumir cap responsabilitat per això.

 

Indicacions sobre aspectes tècnics

*TOURECO no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de *TOURECO.

També quedem exonerats de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui sofrir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan escaigui de fonts alienes a nosaltres.

 

sgm

© Toureco 2015. Tots els drets reservats.

InstagramInstagramInstagram