Inici experiències Degusta vins locals en una finca familiar centenària Tornar
Degusta vins locals en una finca familiar centenària
Compartir

Descobreix la màgia d'una finca familiar centenària, on història i natura s'entrellacen. Acompanya'ns en una cata única, guida per apassionats experts locals: l'enòleg que domina l'art del vi i la biòloga que revela els secrets de la terra. Submergeix-te en la passió per la vinya i assaboreix les varietats locals conreades amb amor i respecte de manera ecològica. Cada glop és una mostra de producció artesanal en una possessió familiar amb una tradició vitivinícola de més de 500 anys.

Experts i entusiastes

Coneix els experts darrere d'aquesta experiència, l'enòleg i enginyer tècnic agrònom, i una experimentada biòloga t'ajudaran a conèixer els secrets darrere del conreu de la vinya en aquest projecte impulsat per la idea d'elaborar un vi de qualitat amb varietats locals.

Tradició, història i família

La finca i celler està ubicada en una Posessió que pertany a la família local des de 1528 i que sempre ha estat lligada a la tradició vitivinícola de Mallorca. L'any 2000, l'expert local va recuperar el conreu de les varietats tradicionals autòctones per reivindicar el seu lloc en el món del vi i connectar amb la història local.

Compromís ecològic

Aquest projecte personifica un compromís amb l'agricultura ecològica, buscant preservar el sòl i la seva biodiversitat per a les futures generacions. Mitjançant la utilització d'energies renovables i la promoció de conreus autòctons, es minimitza la utilització d'aigua, un recurs escàs a l'illa. La promoció de la biodiversitat s'erigeix com un mètode per contrarestar les plagues i mantenir la solidesa dels sòls, donant lloc a un enfocament sostenible i respectuós amb l'entorn.

Plaers per a tots els sentits

Ompliu els pulmons amb l'aire de poble i degusta varietats de vins i tapes de productes locals mentre gaudeixes la mirada amb una vista privilegiada a la Serra de Tramuntana.


Inclou:
Degustació de vins i tapes locals
Visita a la vinya
Traductor a l'anglès

Localitat: Santa María del Camí
Duració: 02:00:00
Nº Persones: 2 – 25
Experiència de Tot l'any
Idiomes: Español, Catalan, English
Octubre 2023
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
 
 
 
 
 
 
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Enviar
sgm

© Toureco 2015. Tots els drets reservats.

InstagramInstagramInstagram