Inici Packs Setmana Mallorquina Tornar
Setmana Mallorquina
Compartir

T'hem preparat una setmana experiencial.

Estàs preparat per introduir-te en una altra època, a la Mallorca que guarda els secrets, les receptes que han passat d'avis a fills, la qual camina poc a poc i s'atura en els petits detalls, juntament amb els que han constituït la Mallorca que avui apreciem ?

Integrar-se en una cultura pren temps: conèixer una llengua, un producte estacional i tradicional, una salutació i forma d'estar, conèixer la terra i el clima és esecial i això es veu reflectit en les persones que hi habiten. Nosaltres et acostarem a elles.

 

1er dia - Conèixer una típica possessio o antiga casa Mallorquina i els seus antics oficis. (Binissalem - 3 hores i mitja)

 

2n dia - Conèixer una típica celler, saber com tastar el vi i degustar-lo amb els productes típics de l'illa. (Petra - 2 hores i mitja)

 

3er dia - Visitar un Mercat Tradicional, amb animals, vegetals, productes típics disposats sobre els carrers del centre de l'illa. (Sineu - 3 hores)

 

4t dia - Visitar el lloc amb més figues del món i omplir les cistelles, degustant-pas a pas. (Llucmajor - 2 hores i mitja)

 

5è dia - Conèixer un bosc de tarongers en una possesió de la Tramuntana. (Sóller - 2 hores i mitja)

 

6è dia - Dia a la carta - Depenent del grup esculls com acabar la setmana. Donem tres opcions, coneixent prèviament el perfil.

 

Totes les experiències locals consten d'una autèntica degustació de la terra.

Si es requereix, la guia podrà acompanyar al grup durant 2 o 3 hores més, complementant les experiències amb una visita en un entorn natural - cultural.

------------------

La terra parla i ens explica que no ens hem d'oblidar d'ella, de les seves arrels, de la seva flor que dóna color i ens ofereix el fruit, del que afortunats que som tenint tot al nostre abast.

Et donem l'oportunitat de passar una setmana coneixent els racons secrets del cor de l'illa a l'estil purament mallorquí.

T'esperem.
Enviar comentarios
Historial
Guardadas
Comunidad

Dia: 11/07/2014 - 15:00h Artista en fang i ceràmica
Artista en fang i ceràmica Sta Eugenia, Valldemosa 6 - 15 Pers. 03:00
Import: ---
Reservar
sgm

© Toureco 2015. Todos los derechos reservados.

InstagramInstagramInstagram